Актуални тенденции при носенето на шапки за сезон есен/зима ’21-’22

denitsa
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Дизайнерите казаха тежката си дума, представяйки поредните си модни хрумвания. Този път вниманието ни е насочено към дефилирането с аксесоари и, по-специално, към носенето на шапки.

Шапките винаги ще бъдат неизменна част от модерната визия – ако има нещо, което търпи изменение, е не дали е актуално да носим шапки, а на какви точно модели да заложим. Затова и следенето на модните тенденции ни дава един свеж поглед спрямо това какво е подходящо за носене през текущия сезон.

Днес обръщаме вниманието на модерните шапки за периода есен/зима ’21-’22. За мнозина този период от годината е най-любим, тъй като дава възможност да се съчетават различни по вид облекла и аксесоари.

Модерните шапки през този сезон ще са онези, издържани в неутрални тонове

През последните години наблюдаваме истински бум по отношение на неутралните цветове и нюанси. Едно е сигурно – никога няма да сгрешите, ако изберете за себе си дреха или аксесоар в черно, бяло, кафяво, бежово или кремаво.

Това правило важи с пълна силна и по отношение на носенето на шапки. Разбира се, винаги бихте могли да подходите дръзко към извайването на изключителния и правещ впечатление стил, спирайки се на привличащи вниманието модели и цветове. Ако, обаче, предпочитате да залагате на сигурното и да минимизирате шанса от допускането на моден гаф, то ви съветваме да се придържате към неутралната цветова гама за есента както в облеклото си, така и при избора на шапки.

Неизменното присъствие на зимни шапки за изграждането на стил и бляскава визия през студените месеци

Говорейки за актуалните модни тенденции, няма как да не спрем вниманието си на носенето на зимни шапки. Определено подходящият избор на такъв аксесоар е в състояние мигновено да промени коренно цялостната ни визия, превръщайки я от спортна в елегантна и обратно.

Стилистите определено съветват да не пропускате закупуването на поне няколко модела зимни шапки, които да съчетавате с различни облекла през студените месеци. Така, от една страна, всеки ден ще имате възможността да се отличавате с нова и нестандартна визия, а, от друга – ще се предпазите от студа по един красив и носещ уют и топлина начин. Плетените зимни шапки винаги ще заемат специално място в сърцето ни – подходящи са за почти всяка една визия и е наистина трудно да сгрешите с избора на шапка към всекидневния си стил.

И тук правилото за цветовете е същото – ако трябва да избирате, то определено заложете на неутрални тонове, които ще бъдат в перфектна симбиоза с останалите преобладаващи модни тенденции и сред облеклото. Не забравяйте да бъдете смели по отношение на моделите – винаги можете да развихрите въображението си и да се отличите от всички останали с бляскава визия, слязла сякаш от корицата на списание.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Колко ефективни са ултразвуковите устройства против насекоми и вредители

Без значение дали имате зеленчукова градина на село или красив двор, осеян с пъстри цветя, присъствието на различни по вид вредители и насекоми би могло да окаже пагубен ефект. Когато ги видите наоколо, е добре да помислите какво е нужно за тяхното прогонване, както и за последващата защита на вашия […]
Колко ефективни са ултразвуковите устройства против насекоми и вредители