Защо да не пропускаме поставянето на калъф за телефон?

Administrator
0 0
Read Time:3 Minute, 52 Second
Защо да не пропускаме поставянето на калъф за телефон?

Убедени сме че, производителите на смартфони не ги проектират с идеята да се използва кейс. Това е устройство, което е създадено да се използва веднага след изваждането от кутията. Разбира се, вторичният пазар струва много пари и компанията, която произвежда вашия телефон, като с удоволствие ще ви продаде множество аксесоари. Никъде в гаранцията или ръководството не се отбелязва, че трябва да разполагате с протектор или калъф за телефон.

Това, че не е отбелязано на хартия в никакъв случай не омаловажава факта от необходимостта на допълнителна защита за вашия смартфон. В тази статия ще се запознаете по-добре с темата защо да не забравяте допълнителната защита за вашия смартфон.

Вътрешната структура на телефона, материалите на корпуса и стъклото на дисплея са проектирани да издържат на ежедневно износване. Той също така е проектиран да издържа на различни инциденти. Обикновено телефоните остават функционални, вероятно с някои козметични повреди, след като бъдат изпуснати от височината на бедрото или масата върху твърда повърхност. Ако изпуснете този телефон на килим, има още по-малко поводи за притеснение.

Компании като Apple и Samsung харчат милиони долари, за да разработят по-добри материали от стъкло, метал и поликарбонат, за да удължат живота на телефона.

Кейсът може да развали ергономичността и естетиката на телефона

Съвременните смартфони са тънки, леки, красиви и удобни за държане. Изработени са от висококачествени материали и имат атрактивен дизайн и цветове. Нищо от това обаче няма значение, ако поставите телефона си в калъф.

Да, дори и най-тънкият силиконов калъф променя визията на устройството. Това е аргумент да пропуснете поставянето на кейс.

Технически подобрява защитата на вашето устройство, като ние ви съветваме да се сдобиете с калъф за вашия телефон. Предлагат се много качествени GSM аксесоари, между които може да избирате, без да правите компромиси с удобството.

Важно ли е състоянието при препродажба на устройството?

Много хора се опитват да полагат специални грижи за своите телефони, защото биха искали да ги препродадат на по-добра цена. Въпреки че определено може да получите повече пари за телефон в добро състояние, отколкото за телефон с драскотини и други видове козметични повреди, спорно е дали това ще запази пазарната цена на продукта. Вие ефективно ограничавате удоволствието си в полза на хипотетичен бъдещ купувач.

Смартфоните се амортизират толкова бързо, че след две или три години може да струват повече като резервен телефон или като подарък, предаден на дете или член на семейството, отколкото нещо, което бихте продали в някоя платформа или заложна къща. Да пазите вещите си не е нещо лошо, но все пак не се вманиачавайте.

Застраховката е опция

Ако вашият телефон е закупен от оператор, поинтересувайте се от възможност за застраховка. Тя може да включва кражба, повреда, загуба или и трите.

Застраховката срещу кражба е нещо, което смятаме, че всеки трябва да има, но застраховката за щети и загуби често се комбинира с нея. Проверете внимателно документите и вижте какви са вашите възможности.

Някои производители включват безплатна подмяна на екрана в гаранцията си при определени условия. Като алтернатива можете да закупите този тип защита с отстъпка под формата на AppleCare +, Samsung Care + и други подобни оферти. Това означава, че вие ​​закупувате предварително подмяната на екрана си на значително намалена цена, субсидирана от всички други хора, които също са закупили такива пакети, повечето от които никога няма да счупят екраните си. Струва си да имате предвид, че дори ако използвате калъф, това е добра идея.

Основателни причини да използвате калъф

За повечето хора кейсът  за телефон е повече за намаляване на безпокойството от възможността, отколкото за предотвратяване на съответна повред. Въпреки това все още има основателни причини да използвате калъф. Ето някои от тях:

  1. Първо, някои телефони са склонни да се плъзгат, заради гладката си повърхност. Някои калъфи предлагат текстурирана повърхност, която намалява риска.
  2. Второ, ако използвате телефона си на необичайно опасни места, трябва да помислите за здрав калъф. Устройства на хора, които работят в строителството или работят на открито, където телефонът може да влезе в контакт с камъни, пясък, асфалт и други подобни повърхности, са изложени на повишен риск от сериозни щети. Следователно подсиленото калъфче е добра идея. Такива може да откриете в сайта на https://mega-device.com/.
  3. Някои калъфи добавят полезни функции към телефона. Може да има статив или място за съхранение на документи и пари, а също така може да има и вградена допълнителна батерия.
  4. Може да бъде и начин за допълнително персонализиране на вашия телефон. Много хора използват стандартни кейсове, но може да получите такива с персонализирани цветове и шарки, за да покажете своя уникален стил.

Закупуването на кейс винаги е по-добра идея от поправянето на повреден телефон. Ще откриете разнообразие от цветове, шарки и текстури, които могат да освежат всеки ваш ден.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Защо да правим ремонт на дома през лятото?

Кога да ремонтираме къща? Ремонтът на апартамент отнема време и често е сложна дейност, която обаче може да бъде улеснена с няколко прости избора. Периодът, в който се извършва един ремонт е важен и може сериозно да улесни работата. Топлите и сухи месеци например са идеални за работа по вашия […]
Защо да правим ремонт на дома през лятото?