Представяме ви Bentley Continental GT Pikes Peak

denitsa

Този празничен лимитиран модел е възможно да поръчате от декември 2019.

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

През последните години фокусът към дивизията на Bentley’s Motorsport е насочен към Pikes Peak International Hill Climb.


Британският производител успя да се наложи трайно с два модела – първо с Bentyaga, а тази година – с Continental GT. За да отбелeжат успеха си, от Bentley представят специално издание на екслузивен модел – Bentley Continental GT Pikes Peak.

Лимитираният модел Bentley Continental GT Pikes Peak ще се произведе в 15 броя. Излизането му бележи производствения рекорд при колите по-рано тази година с дванадесетцилиндровия Continental GT. Той покори изкачването на хълм – разстояние от 19,99км – за само 10:18.488 минути.

Есктериор

bentley

За специалния си модел, от Bentley се придържат стриктно до премяната на оригиналния Continental GT. Това предполага минимум боята Radium от Mulliner и  карбонов боди кит. И макар и моделът Pikes Peak да не добавя нищо, което да не може да се поръча за стандартен Continental GT, новото тук са цветът и възможността за добавяне в колекционерските редици.

Сред другите нововъведения са спирачни дискове в цвят Acid Green, гуми Pirelli P Zero с финиш от цвета Radium и обозначение Pikes Peak на предната броня. Що се отнася до стандартните спецификации –добавени са 22-инчови джанти Mulliner Driving с покритието Gloss Black. Има възможност и за добавяне на голяма решетка.

bentley

Интериор

bentley

А отвътре – алкантарата с контрастни Radium шевове е съчетана със скрити шевове Beluga. Воланът включва мрежовиден акцент и централноразположена лента, отново в Radium. Таблото с карбонови нишки и акцентите по вратите са съчетани с централната конзола в цвят Piano Black. Таблото от пасажерската страна включва дизайн от пистата Pikes Peak – 5 различни дизайна са използвани за всички 15 произведени автомобила от този модел. Място е отделено и на рекордните 10:18.488.

Този празничен лимитиран модел е възможно да поръчате от декември 2019, но вероятно цената ще варира с оглед на персонализацията.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Приложенията, които значително ще улеснят ежедневието ви

Приложението е особено удобно за семейства – спестява дългото диктуване по телефона за това какво трябва да се вземе.
smartphone apps ideas