Приложенията, които значително ще улеснят ежедневието ви

denitsa

Приложението е особено удобно за семейства – спестява дългото диктуване по телефона за това какво трябва да се вземе.

0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

В така натоварените и изобилстващи от задължения дни, бихме могли да си помогнем и сами, като се снабдим с необходими помощници.


И без друго смартфоните са неразделна част от живота ни – те ни будят сутрин, чрез тях поддържаме комуникация с важните за нас хора, прибягваме до тях за развлечение и забавление, често и са неизменна част от работния ни процес.

Ето защо подбрахме няколко приложения, които биха ви били особено полезни.

Microsoft To Do

Приложението на Microsoft е особено подходящо, за да организирате и систематизирате задачите си.

Чрез него можете да следите вече отметнатите задължения, какво предстои да бъде свършено, както и да си създавате категорийни списъци, които ще са ви от полза и като ориентир. Приложението представлява своеобразен асистент, който ви позволява да планирате и вписвате всичко онова, което имате да свършите през деня. По този начин, свеждате до минимум риска нещо да ви убегне и да бъдете неподготвени.

Listonic

grocery list

Listonic е споделено приложение за пазаруване. Чрез него можете да си правите списък на всичко онова, което ви е необходимо и което трябва да си напазарувате. Така, отново, вие избягвате шанса да забравите да закупите нещо и си спестявате връщането обратно до магазина.

Апликацията дава възможност и да споделите списъка си за пазаруване с някого другиго. Чрез имейл вие препращате изготвения лист и получателят има възможността веднага да започне да работи по неговото изпълняване. Приложението е особено удобно за семейства – спестява дългото диктуване по телефона за това какво трябва да се вземе. Изобилства от категории – от храни до домашни потреби, така че винаги можете да се подсетите за нещо, което би ви влязло в употреба.

PocketBook

smartphone reading

За любителите на книгите и литературата, това приложение пристига като по поръчка.

Четецът позволява да четете любите си творби директно на телефона. Това значително подобрява прекараното време на път или в обедната почивка. Спестявате си и носенето в чантата на тежки томове литература. Поддържа голям брой книжки електронни формати и е снабдено с редица персонализиращи настройки, които ще подобрят качеството на изживяването на потребителя при използването на апликацията.

Adobe Lightroom

Това приложение е за онези от вас, които обичат да правят снимки и държат качеството на фотосите да е на високо ниво. Поддържа голям брой филтри и фини настройки на изображенията, чрез които бихте могли да направите всяка снимка да изглежда така, сякаш е заснета от фотограф с професионална техника. Особено популярно е сред любителите на социалните мрежи, където основният фокус пада върху галериите и изображенията. С Lightroom ще имате възможност да си създавате наистина качествено фотографско съдържание.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Няколко храни, които ще направят чудеса с имунната ви система

Ядките са превъзходен източник на жизненонеобходими витамини и минерали за организма.
healthy food