Какви авточасти ще намерите в MAXCAR

Administrator
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second
Какви авточасти ще намерите в MAXCAR

На пазара на качествени нови авточасти и автоконсумативи присъстват много марки и производители. Местата, които ги подбират и предлагат, са малко, но онлайн магазин MAXCAR е един от тях и сега ще разгледаме достъпните от този сайт продукти.

Кога е основан MAXCAR

Фирмата „Макскар-бг ООД“ е с пазарно присъствие от 2014 г. до днес. Основната дейност на компанията е предлагането на нови и висококачествени авточасти, консумативи и резервни части за коли и камиони. За да предложат качествени продукти, от фирмата проучват потребителските нагласи относно отделните марки и сключват дългосрочни партньорства. Това им позволява да зареждат по-големи складови наличности, да получават изгодни оферти и да предлагат големи намаления. 

Наред с професионалния си екип и многогодишен професионален стаж в областта, онлайн магазин MAXCAR представлява функционален сайт, който се е превърнал в предпочитано място за пазаруване на автомобилни части.

Какви нови авточасти се предлагат

В сайта можете да откриете:

  • разнообразие от авточасти и консумативи за товарни автомобили и леки коли;
  • поддържаният каталог от различни марки е разнообразен и обхваща голяма част от разпространените в България превозни средства;
  • достъпни са още: акумулатори, различни видове моторни и хидравлични масла, филтри, добавки, автоаксесоари и много други;
  • достъпни са отделни компоненти за всяка от системите в съвременните превозни средства, без значение дали става дума за ремъци, ролки, смазочни течности, източници на електричество, окачване и т.н.

Компанията MAXCAR предлага и допълнителни авто и сервизни услуги, благодарение на предвидения в гр. София физически обект, който е оборудван с всичко необходимо. Тук получавате обслужване на коли, автобуси и микробуси, безплатна техническа проверка преди дълго пътуване и безплатен паркинг.

Как се грижат за клиента

Освен с постоянното разнообразяване на продуктовата си гама от нови авточасти и предлагането на достъпни цени, от компанията предлагат и професионално обслужване. Всеки от служителите е с дългогодишен стаж и нужното образование, периодично се провеждат опреснителни курсове и се раздават нови материали за запознаване с иновациите от областта. Клиентът получава функционалност от онлайн магазина, бързо обслужване и пълно съдействие при нужда от правилен избор, желание за връщане на продукт или неговата замяна.

Любителите на традиционното пазаруване имат възможност да го направят и в един от физическите обекти на компанията в столицата. Там ще получат същото адекватно и професионално обслужване и отлично отношение.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Защо да не пропускаме поставянето на калъф за телефон?

Убедени сме че, производителите на смартфони не ги проектират с идеята да се използва кейс. Това е устройство, което е създадено да се използва веднага след изваждането от кутията. Разбира се, вторичният пазар струва много пари и компанията, която произвежда вашия телефон, като с удоволствие ще ви продаде множество аксесоари. […]
Защо да не пропускаме поставянето на калъф за телефон?