Алберто Мориляс е ароматният гуру в света на Philipp Plein

ipopov
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second
Алберто Мориляс е ароматният гуру в света на Philipp Plein

Алберто Мориляс е парфюмеристът, в сътрудничество с когото, нашумелият в последните години моден бранд Philipp Plein стартира и производство на парфюми през 2019-а година. Четири до момента са предложенията в уханния каталог на Philipp Plein, като всички те носят ароматния почерк на Алберто Мориляс. Майсторът парфюмерист от Севиля е носител на поредица награди за своя талант и иновативен подход при разработването на уханни композиции. Любопитен факт е, че Алберто Мориляс е най-успешният самоук парфюмерист в света. Разработил е над 7000 ароматни творения, като част от най-новите са за каталога на Philipp Plein.

Проектирайки ухания за Philipp Plein, Алберто Мориляс се ръководи от основната си ароматна философия

За именития парфюмерист най-важно е съчетаването на висококачествени природни и революционни синтетични съставки. “Доказаният произход на суровините е белег за изтънченост в съвременния свят на ароматите”, отбелязва Мориляс. За изработването на уханните композиции за Philipp Plein, парфюмеристът използва ценни съставки като уд, пачули, кардамон, жасмин от Грас и бурбонска ванилия. Според Мориляс висококачествената парфюмерия с модерен привкус се съсредоточава върху качеството и доказания произход на съставките и иновативния подход при съчетаването им.

Любимите ми аромати са свързани със Средиземноморието, споделя парфюмеристът, разработил уханията в каталога на Philipp Plein

Алберто Мориляс не крие, че е верен на андалуския си произход и се вдъхновява от уханни съставки от Средиземноморието. “Харесвам всичко, което ми напомня безбрежната синева на морето, горещата целувка на слънцето и завладяващата сила на природата. Тези ухания ме връщат в детството с чистата си енергия”, споделя Мориляс. Той не крие, че предпочита да използва съставки, които вдъхват свежест и жизненост на уханните комбинации, които разработва, както това се случва с парфюмите, които прави за Philipp Plein. При ароматите си Мориляс често се спира на освежаващи солени морски нотки, като ги ободрява с жизнени акценти от цитрусови плодове и средиземноморски цветя.

Разчитам на мускуса, за да придам чувственост и яркост на аромата, разкрива Мориляс, който работи върху уханната колекция на модния бунтар Philipp Plein

Именитият парфюмерист споделя, че обича да експериментира с текстурата на мускусните нотки в своите композиции. “Те са моите талисмани, благодарение на тях създавам митичен подпис на всяка ухание, което проектирам. Вдъхновявам се от възможността да изпитвам тяхното излъчване и магическата им алхимия с кожата на всеки човек. Целта ми е да проектирам върховото им излъчване, което да предизвика незабравими емоции”, разкрива Мориляс.

Майсторът на ароматите Алберто Мориляс споделя, че специално за парфюмите на Philipp Plein се вдъхновява от силата, покоряващата енергия и мощ на самия Philipp Plein. Уханията завладяват със своята иновативност, креативност и модерен полъх. Те рушат стени с бунтарския дух на Philipp Plein и налагат съвременната философия за борбеност и креативност, която преминава наложените граници.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

HDPE пластмаса в пакетирането на храни:Защо е избор №1?

Пакетирането на храни е критичен компонент в производствения процес, в който трябва да се вземат предвид множество фактори. Един от най-използваните материали в тази област е HDPE (високоустойчив полиетилен) пластмаса. Но защо това е така? Нека разгледаме по-дълбоко в причините, които правят HDPE предпочитания избор за пакетиране на храна. Свойства […]
HDPE пластмаса в пакетирането на храни: Защо е избор №1?