Изгодни екскурзии до Истанбул от Руал Травел

Administrator
0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second
Изгодни екскурзии до Истанбул

Истанбул е една от любимите дестинации на българските туристи, като турската столица привлича с богатата си история, културните си забележителности, нощния си живот, превъзходната кухня и изобилието от изходни продукти, които можете да закупите. Поради тази причина екскурзиите до Турция са сред най-популярните и местата свършват бързо, така че е добре да резервирате отрано.

Какви екскурзии се предлагат

Истанбул се намира на 550 км от София и на около 260 км от границата с България, което го прави перфектен за автобусна екскурзия. Обикновено маршрутите са за 3 или 4 дни, включват и разглеждане на Одрин, който е по път. До Истанбул ежедневно има и полети от София и Варна, а билетите са сравнително евтини, така че екскурзия със самолет също е вариант, особено за посещение в рамките на един уикенд.

Най-търсеният период за екскурзии до Истанбул е периодът на фестивала на лалето, който се провежда ежегодно през април или началото на май. Повечето хора свързват тези красиви пролетни цветя с Холандия, но всъщност Турция е тяхната родина. Лалетата растат в азиатските степи като диви цветя, а за първи път се култивират в Османската империя. По-късно са пренесени в Холандия от родения във Франция фламандец Шарл дьо Леклюз (1526 г. – 1609 г.). Лалето е символ на турската култура и изкуство, като османското общество го превръща в обект на преклонение.

За да имате време да опознаете по-добре Истанбул и да усетите колоритната му атмосфера, Ви съветваме да изберете екскурзия с поне 3 нощувки в Истанбул. Нашето предложение включва панорамна обиколка с автобус, възможност за посещение на „Св. София” и двореца Топкапъ, посещение на двореца Долмабахче, кораб по Босфора и много други опции, като всичко това се предлага с професионален екскурзовод на български. Предвидили сме и свободно време, в което да се насладите на спокойни разходки, шопинг, гастрономия или каквото и да е друго развлечение, което си наумите.

Как да резервирам

Руал Травел Ви предлага възможността да резервирате и заплатите изцяло онлайн на сайта ни rual-travel.com. Разбира се, можете да го направите в някой от офисите ни в страната или директно по телефона. Като един от най-големите и реномирани туроператори в България, разполагаме с голяма агентска мрежа, така че можете да резервирате и при Вашата предпочитана туристическа агенция, без завишение в цената. Нужно е само да попитате за екскурзиите на Руал.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

На какво да обърнем внимание при избора на хладилник с фризер

При избора на свободностоящи уреди, като хладилниците с фризер, е важно да се обърне внимание на редица функции и технически параметри – енергиен клас, ефективност, вътрешен обем и др. Преди да инвестираме в подобна техника, трябва да сме напълно сигурни, че тя си струва, че отговаря на потребителските ни изисквания […]
Хладилник