Няколко признака, че имате добра връзка с партньора си

denitsa

В хубавите връзки няма положения, в които единият партньор да е несигурен относно чувствате и целите на другия.

1 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Напоследък, за щастие, се обръща доста внимание на признаците, по които да се ориентирате дали участвате в токсична и нездравословна връзка. Отношенията от този тип твърде често замъгляват преценката и ни карат да правим твърде много компромиси с неща, които, при други обстоятелства, биха били немислими за нас.


Днес, обаче, решихме да ви обърнем внимание на някои от признаците, които показват, че сте на прав път в отношенията си с интимната половинка.

Уважавате различията си

Тук, разбира се, не става дума за фундаментални различия в светогледите ви. Говорим за личните предпочитания, разбиранията за някои неща, мненията по различни теми. Ако с отворено сърце приемаме партньора си такъв, какъвто е, и, на свой ред, усещаме същото от другата страна, ние бихме могли да се радваме на едни наистина здравословни отношения.

Спорите

Разбира се, не яростно и не прекалено често. Но, замислете се – ако понякога с половинката си изпадате в неразбирателство и си разменяте по някоя и друга реплика, то това е белег, че и двамата сте личности със собствени мнения и възгледи. Една връзка не би могла да бъде успешна, ако един от партньорите в нея няма лично мнение

Еднакво отдадени сте един на друг

В хубавите връзки няма положения, в които единият партньор да е несигурен относно чувствате и целите на другия. Откритостта и прямостта в отношенията, както и общата посока, са от изключително значение за благоприятното развитие на връзката.

Спрели сте да криете недостатъците си

В началото на връзката всеки от партньорите се старае да се представи в най-добрата възможна светлина и прикрива недостатъците си. Ако обаче са минали месеци и вие все още криете някои от лошите си черти, то това е вероятно знак за несигурност във връзката ви и, по-точно, дали партньорът ви ще ви приеме такива, каквито сте. Вместо да се влияяте от такива неоснователни страхове, по-добре не губете времето си на сляпо и просто се покажете в истинската си светлина – така ще разберете сравнително бързо дали човека, с когото сте, е точният за вас. От това дали ще приеме и лошите ви страни бихте могли да си направите редица заключения за евентуалния успех на взаимоотношенията ви.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Предимства и недостатъци при методите за разрушаване на сгради

При метода на имплозията взривни вещества се разполагат в основата или в средата на сградата. Чрез контролиран взрив се разрушават опорните носещи колони и сградата се срутва върху самата себе си чрез собствената си тежест.
разрушаване на сгради